** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::12.02.2019


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

12 лютий 2019 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • Меланія Ванько --довожителька із Карова
  • Меланія Ванько --довожителька із Карова

    Довгожительку із Карова привітали із 102-х річчям

    Сердечні вітання з нагоди свого 102-го дня народження приймала днями жителька села Карів Меланія Іванівна Ванько. Завітали до неї з найкращими побажаннями гарного самопочуття та мирного довголіття  односельці, школярі, представники влади , а серед них - заступник голови Сокальської районної ради Василь Бойко, директор районного територіального центру соціального обслуговування Тетяна Бугай, Карівський сільський голова Мирослав Кінас, директор школи Олександра Кушнір, керівник бібліотеки села Карів Надія Білоцеркович.

    Меланія Іванівна народилася 11 лютого 1917 року у Карові, учасник Другої світової війни. Попри те, що у дев`ять місяців залишилась напівсиротою, довгожителька лише теплими словами та з посмішкою згадує про мачуху. Пані Меланія працювала два роки в Угнівській лікарні та шістнадцять років в місцевому колгоспі (в ланці). Разом із чоловіком Нестором народила і виховала трьох дочок (одна померла). Тридцять років тому овдовіла. Попри нелегке життя, жінка "енергійна, весела, добра і чуйна" - саме так відгукуються про Меланію Іванівну сусіди та близькі. Пані Меланія ще сама цього року вправно поралась на городі,при добрій пам`яті та розумі, а ще дуже полюбляє читати, правда вже з окулярами.

    Коли ми запитали про секрети її довголіття, п.Меланія навіть трохи знітилася:

    – Нема таких секретів. Я, скільки себе пам’ятаю, працювала, і завжди все робила із задоволенням. Життя розмаїте, було всяке, були війни, біди, але було і добре. Сама собі не вірю, що заслужила таке торжество сьогодні..

    Таким людям хочеться говорити слова вдячності і захоплення. Вони надихають своїм невичерпним оптимізмом і вірою в краще майбутнє.

    "Такі жінки, як Ви, вміють бути міцними, вольовими і в то й же час надзвичайно ніжними, люблячими. Ми дуже цінуємо і поважаємо Вас, адже Ви для нас жива історія. Вдячний Вам за багаторічну працю на благо країни! Бажаю Вам і Вашій родині здоров`я, щастя і благополуччя", - привітав Меланію Іванівну заступник  голови районної ради Василь Бойко.

    Також п.Меланію привітала директор районного територіального центру соціального обслуговування Тетяна Бугай. Вона побажала довгожительці міцного здоров`я, бадьорості духу та добробуту.

    Яке ж день народження без подарунків і  задування свічок?

    Гості не прийшли з порожніми руками,  принесли з собою квіти і подарунки, а на святковому столі палахкотіли три свічки з числами "1" "0" "2". На згадку, про цю надзвичайну подію було зроблено спільну світлину.

     

  • Довгожительку із Карова привітали із 102-х річчям
  • Довгожительку із Карова привітали із 102-х річчям
  • Довгожительку із Карова привітали із 102-х річчям
  • Довгожительку із Карова привітали із 102-х річчям

    Юлія Сорочук
    _

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    14:09, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567