** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::12.04.2018


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

12 квітень 2018 року

Пошук в новинах   

  
культура

  • Делегація із Сокальщини, з концертною програмою, вирушила на схід України
  • Делегація із Сокальщини, з концертною програмою, вирушила на схід України

    Делегація із Сокальщини, з концертною програмою, вирушила на схід України

    10 квітня, у третій день Великодніх свят, делегація зі Сокальщини, у складі начальника відділу культури Сокальської РДА Мирослави Михайлюк, артистів – Назарія Куртяника, Галини Дробиняк, Романа Козярського, Валентини Піскляк, Володимира Куртяника, вирушили з концертною програмою та зі смаколиками до  захисників України в зону АТО в м.Попасна і в м.Авдіївка.

    Інформація про дану подію оприлюднена на офіційній сторінці Відділ Культури Сокальської Райдержадміністрації у мережі фейсбук.

    В рамках Угоди про налагодження партнерських відносин і співпраці між Сокальською районною радою Львівської області та Попаснянською районною державною адміністрацією – районною військово-цивільною адміністрацією Луганської області, представники Сокальщини візьмуть участь у циклі святкових заходів з нагоди Великодня у Попаснянському районі. Творчий колектив “Тріо Сюрприз”, із концертною програмою “Зустрінь весну під звук акордеону” презентуватимуть твори класичної та сучасної музики.

    “Висловлюємо щиру подяку за наданий автомобіль – Сокальській районній раді, за пальне для автомобіля – депутату Сокальської районної ради – Ігору Хом’яку. За надані смаколики щиро дякуємо всім людям доброї волі Сокальщини” – зазначено на сторінці Відділу Культури Сокальської Райдержадміністрації у мережі фейсбук.

    До слова. У серпні 2017 року, численна делегація із Львівщини зустріла державне свято з військовими та місцевими жителями на Луганщині. В рамках святкування Дня Незалежності голова Сокальської районної ради Микола Пасько підписав із головою районною державною адміністрацією – керівником районної військово-цивільної адміністрації Сергієм Шакуном угоду про налагодження партнерських відносин і співпраці між Сокальською районною радою Львівської області та Попаснянською районною державною адміністрацією – районною військово-цивільною адміністрацією Луганської області.

    Метою співробітництва сторін є спільні дії, спрямовані на встановлення партнерських відносин, зміцнення дружніх стосунків між територіальними громадами, окремо визначених Сторонами.

    В рамках Угоди сторони спрямують співпрацю на:

    ініціювання та активізацію контактів між територіальними громадами;
    розвиток та надання соціального супроводу закладам освіти;
    створення режиму максимальної підтримки у духовно культурній сфері, сприяння розвитку соціального партнерства шляхом обміну інформацією, скерованою на підвищення національно-патріотичного духу, популяризацію традицій;
    участь у проектуванні та реалізацію проектів у сфері соціально-економічного життя, скерованих на вирішення місцевих проблем;
    взаємну практичну допомогу, утвердження волонтерської дільності;
    ініціювання та підтримку обміну дитячими, молодіжними, галузевими делегаціями, громадськими групами шляхом організації спільних заходів і зустрічей, учасниками яких будуть жителі з обох районів.

    Сокальська Районна рада
    Сокальська Районна рада

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    01:45, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567