** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::28.02.2018


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

28 лютий 2018 року

Пошук в новинах   

  
здоров'я

Утеплення фасаду поліклініки Сокальської ЦРЛ та лікувального корпусу неврології проведені неякісно

У Міністерстві екології та природних ресурсів України під головуванням міністра Остапа Семерака 18 січня відбулося засідання міжвідомчої робочої групи з розгляду проектів цільових екологічних інвестицій щодо здійснення заходів, пов’язaних з реалізацією таких і виконанням зобов’язання сторін Кіотського протоколу. Мав можливість та запрошення взяти участь у роботі міжвідомчої групи.

Виступаючи, наголосив, що роботи з утеплення фасаду поліклініки Сокальської ЦРЛ та лікувального корпусу неврології проведені неякісно та незавершені. А по демонтажу старих вікон та монтажу нових проведені вкрай незадовільно. Ми своїми силами встановили відкоси та відливи, хоча фірмапідрядник отримала за це кошти та взяла зобов’язання виконати зазначені роботи в повному обсязі. Сокальська ЦРЛ неодноразово зверталася до Генеральної прокуратури, Міністерства внутрішніх справ для проведення розслідування щодо освоєння коштів підрядною організацією.

Робоча група одноголосно підтримала наше звернення та прийняла рішення про виділення коштів на завершення ремонту фасаду поліклініки, лікувального корпусу неврології; встановлення відливів; облаштування теплоізоляційного матеріалу технічних поверхів.

Дякую за підтримку та розуміння голові зайонної ради Миколі Паську.

Навколо реалізації проекту в районі було, у свій час, багато спекуляцій та словоблуддя. Дехто у соцмережах звинувачував мене у розтраті т. з. кіотських коштів. Тому для таких хочу нагадати, що реалізація проекту в рамках Кіотського протоколу здійснювалась у 2011-2013 рр. Уряд Японії виділив кошти Україні для впровадження механізмів Кіотського протоколу, спрямованих на охорону навколишнього природного середовища в частині скорочення викидів парникових газів в атмосферу. Кошти були акумульовані в профільному міністерстві, відповідно звідти обрано підрядну організацію, яка мала виконувати роботи. Тобто, ми фізично не мали змоги вплинути на роботу підрядника, якості проведення ремонту та повернення коштів до бюджету за неякісне виконання робіт. У минулому році лікарню відвідали представники урядової організації Японії. Нам вдалося заручитися їх підтримкою у питанні завершення реалізації проекту капітального ремонту Сокальської ЦРЛ відповідно до Кіотського протоколу.

Роман ШВЕД, головний лікар КЗ СРРЛО «Сокальська центральна районна лікарня».

Газета
"Голос з-над Бугу"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
13:04, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567