** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::31.01.2018


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

31 січень 2018 року

Пошук в новинах   

  
влада

~1~

З бюджету розвитку обласного бюджету Львівщини на завершення двох об’єктів Сокальського району виділено 7,5млн.грн

Сьогодні, 30 січня, на сесії обласної ради затвердили розподіл об’єктів, що фінансуються цьогоріч з бюджету розвитку обласного бюджету.

Ресурс обласного бюджету розвитку у 2018 році складає 174 млн грн, в тому числі 51,8 млн грн буде скеровано на співфінансування 15 проектів державного фонду регіонального розвитку.

“З бюджету розвитку обласного бюджету Львівщини на завершення двох об’єктів Сокальського району виділено 7 з половиною мільйонів гривень” – зазначив депутат Львівської обласної ради Сергій Касян.

За його словами, по програмі Капітального будівництва об’єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення на завершення будівництва критого басейну, 4 ванних кімнат, з прохідною галереєю для Санаторної школи-інтернату І-ІІІ ступенів для дітей, хворих на сколіоз в місті Сокаль – передбачено 6,5 млн.грн. Крім того, 1 млн грн. виділено на будівництво дитячого садка-ясел на 90 місць в селі Сілець.

“Кошти на добудову досить важливі, оскільки за їх рахунок вже цього року вдасться завершити будівництво і критого басейну в школі-інтернат у Сокалі, і садочка в Сільці.” – додав Сергій Касян.

Нагадаємо, що у 2018 році вперше було змінено підходи до формування джерел фінансування обласного бюджету розвитку. Так, 110 млн грн буде направлено на фінансування капітальних видатків обласних установ охорони здоров’я (50 млн грн), освіти (25 млн грн), культури (20 млн грн). соціального захисту (10 млн грн), спорту (5 млн грн) за рахунок оптимізації їх діяльності та зменшення їх споживчих витрат.

Сокальська Районна рада
Сокальська Районна рада

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
10:56, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567