** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::14.09.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

14 вересень 2017 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • В Сокалі відбувся круглий стіл присвячений екологічній тематиці
  • В Сокалі відбувся круглий стіл присвячений екологічній тематиці

    В Сокалі відбувся круглий стіл присвячений екологічній тематиці

    11 вересня в Сокалі відбувся круглий стіл присвячений екологічній тематиці і зокрема стану річки Західний Буг. Його учасниками були міський голова Сокаля Вадим Кондратюк, керівник та головний інженер КП «Сокальводоканал» Ігор Лащук і Степан Лагода, депутат Сокальської міської ради Юрій Рижок, заступник голови ГО «Майстерня мрій» Мар’яна Климців, співробітники Західного центру Українського відділення «Міжнародного центру наукової культури – Всесвітня лабораторія», які в співпраці із шведською неурядовою організацією ССВ  (Коаліція Чиста Балтика), опікуються екологією Балтійського моря,  жителі Сокаля, будинки яких розташовані над річкою Західний Буг.

    Основною темою зустрічі стало обговорення проблеми – як зберегти річку Західний Буг, очистити її воду і як мешканці Сокальського району можуть включитись у процес покращення стану вод річки. Основний акцент учасники круглого столу робили саме на участі кожного мешканця у вирішення даної проблеми. Завдання держави – це вирішення питання очисних споруд Львова, Червонограда, Сокаля, але і мешканці можуть також зробити свій вклад у очищення річки. Зокрема, як це зробив мешканець Сокаля Владислав Сич. На своєму подвір’ї він встановив сухий туалет, який зробив із підручних засобів і готовий надати консультації всім бажаючим встановити таку споруду.

    Паралельно  в ході засідання йшлось і про центральний парк Сокаля, який розташований вздовж річки Західний Буг і про проблему громадських туалетів, яких фактично в місті не існує.

    На завершення круглого столу присутні домовили вже про наступну зустріч, теж на аналогічну тему. Її проведення заплановане на 13 жовтня.

    радіо Сокаль

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    10:35, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567