** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::13.09.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

13 вересень 2017 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • У Сокалі відбулася зустріч із учасниками АТО
  • У Сокалі відбулася зустріч із учасниками АТО

    У Сокалі відбулася зустріч із учасниками АТО

    У середу, 13 вересня, відбулась зустріч голови Сокальської райдержадміністрації Романа Токая та голови Сокальської районної ради Миколи Паська із з учасниками АТО.

    Спілкувалися з бійцями й керівники структурних підрозділів Сокальської РДА, очільники соціальних служб, військового комісаріату, Держгеокадастру.

    На початку зустрічі, голова Сокальської районної ради Микола Пасько зазначив, що Сокальська районна рада підтримала дві програми, які стосуються учасників антитерористичної операції. “Програма медичного забезпечення демобілізованих учасників АТО та членів сімей загиблих військовослужбовців під час АТО на сході України, а також поранених в ході Революції Гідності у КЗСРРЛО «Сокальська ЦРЛ»  на 2016-2019рр. та програму організації підготовки громадян до призову і служби в Збройних Силах України та виконання мобілізаційних заходів в Сокальському районі на 2017-2020 роки”

    Володимир Огінський – начальник управління соціального захисту населення зосередив увагу присутніх на оформленні документів для одержання грошових і державних соціальних допомог та можливості санаторно-курортного оздоровлення учасників АТО.

    Болючими питанням для учасників АТО були питання землі, а саме земельні ділянки під забудову та землі для ведення сільсько-господарського господарства. На ці запитання відповідали начальник відділу Держгеокадастру у Сокальському районі Сергій Бермес та начальник відділу містобудування та архітектури Мирослава Баралус.

    Також під час зустрічі обговорили питання  санаторно-курортного оздоровлення учасників АТО. Головний лікар Сокальської ЦРЛ повідомив, що учасники АТО користуються програмою медичного забезпечення демобілізованих учасників АТО та членів сімей загиблих військовослужбовців під час АТО на сході України, а також поранених в ході Революції Гідності у КЗСРРЛО «Сокальська ЦРЛ» на 2016-2019рр, яка на сьогодні виконана на 95%.

    Із порядком реєстрації учасників АТО в районному центрі зайнятості ознайомив директор Сокальського районного центру зайнятості Віктор Лащук.

    В ході дискусії було обговорено проблемні питання та прийнято рішення для їх невідкладного усунення.

    Голова Сокальської РДА Роман Токай наголосив, що Сокальська райдержадміністрація спільно із районною радою робить усе можливе, щоб максимально спростити та наблизити до учасників АТО надання всіх послуг та пільг, які їм належать.

    Сокальська Районна рада
    Сокальська Районна рада

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    15:53, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567