** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::11.08.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

11 серпень 2017 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • Волонтери Сокальської районної асоціації людей з інвалідністю відвідали Вінницьку громадську організацію молоді “Гармонія”
  • Волонтери Сокальської районної асоціації людей з інвалідністю відвідали Вінницьку громадську організацію молоді “Гармонія”

    Волонтери Сокальської районної асоціації людей з інвалідністю відвідали Вінницьку громадську організацію молоді “Гармонія”

    7 серпня волонтери Сокальської районної асоціації людей з інвалідністю відвідали Вінницьку громадську організацію молоді з обмеженими фізичними можливостями "Гармонія" і міський центр соціально-психологічної реабілітації дітей і молоді з функціональними обмеженнями "Гармонія".

    Метою поїздки було вивчити досвід роботи цієї організації. Нас вразило, надзвичайно щире та відкрите спілкування із працівниками організації та її керівником Раїсою Панасюк (яка є також і урядовою уповноваженою із питань прав людей з інвалідністю), багато корисної інформації щодо розвитку та діяльності організації та, найважливіше, наснагу та бажання наполегливо працювати для того, щоб люди з інвалідністю мали рівні права і можливості з іншими громадянами.

    Центр реабілітації "Гармонія" є комунальним закладом Вінницької міської ради, що говорить про розуміння і величезну підтримку цієї категорії населення з боку місцевої влади. Центр оснащений сучасним обладнанням, де працюють реабілітолог, масажист, психолог, соціальні працівники, експерт із доступності міста і багато інших працівників. Більшість із них мають інвалідність та є професіоналами своєї справи. Крім цього, при центрі працює безкоштовна служба перевезень та супроводу людей із обмеженими фізичними можливостями, які користуються цим транспортом для навчання, відвідування медичних закладів, центру реабілітації та інших потреб. Служба перевезень також фінансується із міського бюджету.

    Маємо багато ідей. Дуже хочеться їх втілити у життя та без підтримки райдержадміністрації, міської та районної влади ми нічого не зможемо зробити. Ми маємо оптимістичні сподівання, оскільки наша влада іде на співпрацю та підтримує нас, що ми дуже цінуємо!

    Захід відбувся у рамках проекту «Нові можливості для молоді з інвалідністю» за підтримки Фонду ABILIS

    Асоціація Інвалідів
    Сокальська Районна Асоціація Інвалідів

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    00:58, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567