** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::18.07.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

18 липень 2017 року

Пошук в новинах   

  
кримінал

  • На Сокальщині правоохоронці викрили наркопритон
  • На Сокальщині правоохоронці викрили наркопритон

    На Сокальщині правоохоронці викрили наркопритон

    На Львівщині правоохоронці затримали групу наркоторговців, котрі організували наркопритон, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області. За їх даними, працівники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції у Львівській області, за процесуального керівництва обласної прокуратури, затримали групу наркоторговців, котрі організували наркопритон та збували наркозалежним «марихуану».

    Як встановили правоохоронці, наркопритон зловмисники – двоє місцевих мешканців віком 34 та 23 роки, організували в орендованих гаражних приміщеннях у місті Сокаль. У цих приміщеннях наркозалежні особи могли придбати та вживати нарковмісну речовину «марихуану».

    В ході проведення обшуків правоохоронці виявили та вилучили близько 1,3 кілограма речовини, схожої на «марихуану», розфасовану у поліетиленові пакети, а також електронні ваги, пристрої для подрібнення та куріння наркотиків, мобільні телефони та грошові кошти, виручені від продажу «марихуани». Вартість вилученої наркотичної речовини за цінами «чорного» ринку складає понад двісті тисяч гривень. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження.

    Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, суд вже обрав для них міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Окрім того, їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування.

    радіо Сокаль

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    00:49, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567