** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::26.05.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

26 травень 2017 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • Кабмін схвалив концепцію розвитку вугільної галузі
  • Кабмін схвалив концепцію розвитку вугільної галузі

    Кабмін схвалив концепцію розвитку вугільної галузі

    24 травня Кабінет Міністрів України виніс рішення про схвалення Концепції реформування та розвитку вугільної промисловості на період до 2020 року та затвердив план її реалізації. Зазначено, що реалізація концепції дозволить комплексно розв’язати проблемні питання функціонування вугільної галузі, реалізувати системні заходи з використання її потенціалу для збільшення обсягів видобутку вугілля, підвищити ефективність та перевести вугільну галузь на бездотаційний і самоокупний режим діяльності з одночасним  вирішенням екологічних і соціальних проблем шахтарських регіонів та створення сприятливих умов для залучення інвестицій.

    Концепція, за словами міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика, спрямована на розвиток власного видобування вугілля. Серед кроків, які планують здійснити, він назвав реструктуризацію заборгованості, виділення додаткових коштів для модернізації підприємств та перегляд структури. Також урядовець наголосив, що заплановані заходи дозволять створити ремонтну базу, наукову базу та розпочати процес збільшення видобутку вугілля.

    Зокрема, реалізація заходів, передбачених зазначеним планом, дозволить довести видобуток вугілля до 2018 року до 8,7 млн тонн. Міністр зауважив, що підтримка перспективних вугільних шахт дозволить підвищити заробітну плату шахтарям і гарантувати безпеку праці.

    Окрім того, Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик запевнив, що через рік і два місяці в Україні не залишиться жодної збиткової шахти. За його словами, вже до кінця цього року 70% українських шахт будуть беззбитковими, а 50% – будуть прибутковими.

    радіо Сокаль

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    20:58, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567