** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::06.04.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

6 квітень 2017 року

Пошук в новинах   

  
влада

  • ХІХ позачергова сесія Сокальської міської ради
  • ХІХ позачергова сесія Сокальської міської ради

    ХІХ позачергова сесія Сокальської міської ради

    29 березня була скликана ХІХ позачергова сесія Сокальської міської ради.

    До Сокальської міської ради надійшов лист від Львівської міської ради від 21.03.2017 р. з проханням надати допомогу в захороненні ТПВ з території м.Львова. Відповідно до даного звернення було прийнято рішення 29 березня скликати позачергову сесію.

    На початку розгляду даного питання на сесійному засіданні міської ради міський голова Вадим Кондратюк нагадав депутатам, що ними 7 червня 2016 року було ухвалене рішення Сокальської міської №137 в якому наголошувалось "заборонити КП "Сокальжитлокомунсервіс" розміщати ТПВ, що утворюються у м.Львів, на Сокальському сміттєзвалищі." Також міський очільник ознайомив присутніх із рішенням обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій "міським головам,органам місцевого самоврядування та місцевим органам державної влади, на території яких знаходяться полігони, звалища ТПВ до 23.03.17 р. забезпечити укладання угод по захороненню ТПВ з м.Львова"

    Інформацію щодо  завантаженості Сокальського сміттєзвалища надав керівник КП "Сокальжитлокомунсервіс" Валерій Демідюк.Він зазначив, що враховуючи те, що значна кількість робіт роками не проводилась на сміттєзвалищі (рекультивація, ущільнення грунту...) через 4-5 років у нас постане така ж проблема. Варто також врахувати і те, що там немає ні ваги, ні можливості чітко обліковувати сміття, тому КП категорично проти привезення іншого сміття.

    Власними думками з цього приводу ділились і депутати. Були як і ті хто категорично проти, і ті, хто вважав, що не варто стояти осторонь чужої біди.

  • ХІХ позачергова сесія Сокальської міської ради
  • ХІХ позачергова сесія Сокальської міської ради

    На голосування було поставлене питання  "Про   відміну рішення №137 від 7.06.16 р." (2 - за, 13- проти, 1-утримався).

    У Різному Вадим Кондратюк розповів депутатам, що райрада підписує угоду про співпрацю в напрямку туризму в нашому місті, а саме - щодо організації і популяризації байдарочного виду спорту. Згідно даного проекту передбачається встановлення інформаційних  знаків по руслі річки Західний Буг; встановлення оглядових веж (на території міської ради пропонується одна). Від районної ради поступило прохання розглянути можливість встановлення споруди, яка міститиме офісне приміщення і склад для зберігання інвентарю. Під так звану  човнову станцію розглядали декілька територій. Зупинились на старому пляжі (стадіон гімназії і 2 школи).

    Від міської ради потрібен лише дозвіл на встановлення таких споруд.

    Мирослава Баралус розповіла, що це спільний проект Україна-Польща-Білорусь. Вона підготувала  приблизний проект рішення, який передбачає лише частину території пляжу. Там повинен бути  пірс, човнова станція, оглядовий майданчик, тимчасова споруда для адмінприміщення, еліни Хде зберігатимуться байдарки), можливі місця і для відпочинку. За її словами повністю проект потрібно здати  до червня. А оскільки потрібно ще врахувати місячний термін на оголошення, то питання нагальне.

    Так як питання не було у порядку денному то голосувати за нього депутати не могли. Тому прийняли рішення зібратись ще раз на позачерговій сесії і ухвалити рішення.

    Юлія Сорочук
    _

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    01:41, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567