** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::23.03.2017


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

23 березень 2017 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • Прокуратура Львівської області домоглася визнання незаконним рішення щодо приватизації ДП «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська»
  • Прокуратура Львівської області домоглася визнання незаконним рішення щодо приватизації ДП «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська»

    Прокуратура Львівської області домоглася визнання незаконним рішення щодо приватизації ДП «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська»

    Прокуратура Львівської області домоглася визнання незаконним рішення щодо приватизації державного підприємства «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська». Органи прокуратури відстоюють інтереси держави шляхом повернення до державної власності майна на суму близько 300 млн грн.

    Зокрема, апеляційним господарським судом області залишено рішення суду першої інстанції, яким в липні 2016 року задоволено позов заступника прокурора Львівської області, поданого в інтересах держави в особі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України до Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області та ПАТ «Львівська вугільна компанія» про скасування рішень щодо приватизації майна та його оцінку. Таким чином суд підтвердив законність вимог прокуратури.

    На даний час, накази регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській області, видані ще у 2007 та 2008 роках щодо приватизації цілісного майнового комплексу державного підприємства «Центральна збагачувальна фабрика «Червоноградська», створення ВАТ «Львівська вугільна компанія» в процесі його приватизації та про оцінку майна вказаного держпідприємства скасовано.

    Рішення апеляційного господарського суду Львівської області набрало законної сили.

    радіо "Сокаль"

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    16:55, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567