** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::26.10.2016


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

26 жовтень 2016 року

Пошук в новинах   

  
освіта

  • В Сокальських школах працюватимуть вчителі із Луганщини
  • В Сокальських школах працюватимуть вчителі із Луганщини

    В Сокальських школах працюватимуть вчителі із Луганщини

    На Львівщину приїхали 50 педагогів із Луганської області. Протягом місяця вони навчатимуть школярів Львівської та Тернопільської областей. Тим часом, 23 жовтня, 50 вчителів із Західної України теж вирушили вчити дітей Сходу. Такий обмін педагогами відбувається в рамках Угоди про співробітництво між областями за Всеукраїнським проектом «Змінимо країну разом! Децентралізація: нові можливості». Мета проекту – професійний та культурний обмін між педагогічними працівниками Львівської та Луганської областей.

    Як повідомила радіо «Сокаль» спеціаліст відділу освіти СРДА Любов Тот, двоє вчителів Луганщини працюватимуть саме в Сокальському районі. Це Валентина Олексіївна Руденко, вчитель української мови і літератури, яка працює в Рубіжанській обласна загальноосвітній санаторній школі-інтернат. І Оксана Олександрівна Панченко, вчитель початкових класів, Кризької загальноосвітньої школи 1-ІІІ ступенів Марківської райради.

    Впродовж кількох тижнів вони будуть працювати у всіх школах Сокаля, а також планується в навчальних закладах Жвирки та Забужжя. Педагоги будуть переймати досвід наших освітян і самі проводитимуть уроки для школярів. Також для гостей зі Сході підготовлена цікава культурна програма. Вони відвідають Львів, Крехів,  Володимир-Волинськ  і побувають на гала-концерті фіналістів пісенного конкурсу «Золота Октава».

    До речі, серед педагогів Західної України, які поїхали на Схід є вчитель української мови школи №10 міста Червоноград Ольга Криштопа. Натомість в шахтарському місті працюватиме Ірина Вікторівна Гарьковець, вчитель англійської мови з Кремінської школи – гімназії Кремінської районної ради. 

    Радіо Сокаль

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    23:00, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567