** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::27.09.2016


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

27 вересень 2016 року

Пошук в новинах   

  
влада

  • Сокальський район налагоджує контакти із гміною Дрогичин в Підляському воєводстві
  • Сокальський район налагоджує контакти із гміною Дрогичин в Підляському воєводстві

    Сокальський район налагоджує контакти із гміною Дрогичин в Підляському воєводстві

    В Сокальскій районній адміністрації відбулась традиційна вівторкова нарада із керівниками управлінь, відділів РДА, установ, закладів і підприємств району. Присутні доповіли про роботу підрозділів за минулий тиждень, ознайомили із планами на поточний період.

    За даними  заступника міського голови Сокаля Сергія Марчука, в місті проводиться заповнення водою мереж теплопостачання, триває підготовка до опалювального сезону. Проведено обстеження будинків, в яких тепло відключене. З питань їх вступу до зими буде проведена додаткова нарада. Також триває підготовка до зими і в закладах медчиної галузі району.

    Продовжуються роботи по мікропроектах, які співфінансуються з обласного, районного і місцевих бюджетів. Як доповів головний лікар Сокальської ЦРЛ Роман Швед, розпочинається реалізація проектів, кошти на які виділяються за постановою кабінету міністрів – мова йде про інфекційне відділення в Сокалі і амбулаторію в Домашеві. За даними головного медика району, до кінця місяця буде завершено роботи в хоспісному відділенні в місті Угнів.

    Сокальщина готується до осіннього призову юнаків на строкову службу. За словами районного комісара Миколи Лисака, надалі проводиться робота по залученню охочих на контрактну службу. На жаль, доведене завдання по Сокальському району не виконується. В місцевих радах проводиться слабка робота із населенням, потуг військового комісаріату не вистарчає.

    Голова районної ради Микола Пасько розповів про відвідування в Польщі гміни Дрогичин в Підляському воєводстві, функціонування в ній соціального центру та пошук партнерів задля співпраці з місцевими радами Сокальського району. За даними очільника райради, результати подорожі не забаряться – адже наведені контакти, є перспективи реалізації спільних проектів, кошти на які виділяє Євросоюз.

    Крім того, Микола Пасько зазначив, що цього тижня – у четвер 29 вересня, провдожить свою роботу сесія Сокальської районної ради.

    Радіо Сокаль

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    15:57, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567