** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::21.07.2016


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

21 липень 2016 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

  • На Сокальщині створять Національний природний парк
  • На Сокальщині створять Національний природний парк

    На Сокальщині створять Національний природний парк

    Вчора, 20 липня, відбулося засідання ініціативної групи із створення Національного природного парку на території Сокальського району. У ньому взяли участь заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації Руслан Гречаник, голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих, голова районної ради Микола Пасько, депутат районної ради Андрій Сенюк, заступник голови Львівської обласної громадської екологічної організації "Західноукраїнське об`єднання лісівників і екологів" Андрій Іваневич, керівники ряду структурних підрозділів РДА та інші. Розглядали наступні питання: про сучасний стан об’єктів природно-заповідного фонду в районі; про підготовку клопотання до Міністерства екології та природних ресурсів України щодо отримання погодження на створення Національного природного парку у Сокальському районі (необхідне для напрацювання проекту створення даного парку, який в подальшому буде погоджений з громадами та органами місцевого самоврядування); про підготовку пілотного проекту з виділення об’єктів зони європейської екомережі «Натура-2000» на теритррії Сокальського району з метою охорони водно-болотних угідь на основі Рамсарської конвенції та збереження рідкісних видів птахів. Після обговорення даних питань присутні погодили рішення про створення Національного природного парку на території Сокальського району. Також вирішено організувати поїздку в Яворівський національний парк за участі голів місцевих рад з метою вивчення досвіду.

    (Довідка: 17 червня 2016 року Сокальська районна рада прийняла розпорядження №45 «Про створення ініціативної групи із створення Національного природного парку на території Сокальського району». До її складу увійшло 18 осіб. Сокальську райдержадміністрацію представляє голова РДА Олег Пелих).

    РДА
    Сокальська РДА

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    11:23, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567