** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::14.07.2016


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

14 липень 2016 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

~1~

Відбулося засідання робочої групи

14 липня управління соціального захисту населення Сокальської райдержадміністрації організувало засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, яке провела перший заступник голови Сокальської райдержадміністрації Ірина Задолинна. Члени робочої групи заслухали керівників 2 підприємств, розташованих на території Жвирківської селищної ради, на яких були виявлені порушення. Їх зобов’язано оформити трудові відносини з кожним найманим працівником згідно чинного законодавства. Жвирківському селищному голові доручено регламентувати роботу підприємств на території ради, а також подати матеріали про дислокацію суб’єктів підприємницької діяльності.

Далі було проаналізовано виконання протокольних рішень попередніх слухань з детінізації заробітної плати та вжиття заходів до суб’єктів підприємницької діяльності, які не відреагували на рішення щодо легалізації трудових відносин.

В ході засідання також розглядалося питання про стан погашення заборгованості з виплати заробітної плати на підприємствах району. Як зазначалося, станом на 1 липня заборгованість з виплати заробітної плати на підприємствах району становить 23 млн. 726,2 тис. гривень. Головний бухгалтер ДП „Львіввугілля”, де заборгованість становить понад 10 млн. гривень, повідомив про перспективи її погашення.

РДА
Сокальська РДА

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
10:27, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567