** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::21.03.2016


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

21 березень 2016 року

Пошук в новинах   

  
спорт

  • ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ
  • ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ

    ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ

    19 березня 2016 року на спортивній базі Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. № 4 – ліцей» відбувся обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» за програмою ХХV спортивних Ігор Львівщини та змагань серед людей з інвалідністю, присвячених 160-річчю від дня народження Івана Франка та 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського

    Змагання організовано управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівським обласним центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» та КЗ ЛОР «Львівський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» за підтримки відділення НОК України у Львівській області.

    Участь у змаганнях брали сімейні команди у складі: мама, батько та дитина (хлопчик або дівчинка 2006-2008 р.н.).

    Родини випробовували свої сили у командній та в особистій першостях, до яких входила низка різноманітних спортивних естафет: естафети «Мисливство», «Смуга перешкод», «Слалом», «Хокей», «Єралаш».

    Загалом у змаганнях взяли участь 14 команд: 11 команд районів області та 3 команди міст обласного значення. Всього змагалися 23 сім’ї (69 осіб).

    На параді відкриття змагань до присутніх з вітальним словом звернулись голова Сокальської районної ради Микола Пасько, директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович, начальник відділу молоді та спорту Сокальської райдержадміністрації Андрій Мандрик та директор Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. № 4 – ліцей» Наталія Драган.

    Наш район представляли сім’ї Олександра Байрака (учень Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. № 4 – ліцей» та Анни Гоби (учениця Сокальського НВК «ЗШ І-ІІІ ст. № 2 – ліцей»). Команди показали дуже хороший результат – в особистому заліку обидві сім’ї посіли перші місця і, відповідно, забезпечили перше місце в командній першості району.

    В той час, коли суддівська колегія опрацьовувала результати змагань, всіх учасників та гостей фестивалю було запрошено відвідати музей спортивної слави Сокальщини,який знаходиться в цьму навчальному заклад.і

    Переможці та призери були відзначені кубками, медалями та грамотами від Львівського обласного центру «Спорт для всіх», а також подарунками від відділення НОК України у Львівській області.

    Переможці обласних змагань будуть представляти Львівщину на Всеукраїнському фіналі фестивалю «Мама, тато, я – спортивна сім’я», що відбудеться 9-12 червня 2016 року у Херсонській області. Серед кращих виявилися команди Сокальщини, Жовківщини та м.Червонограда.

  • ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ
  • ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ
  • ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ
  • ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ
  • ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ
  • ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ
  • ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ
  • ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ СПОРТИВНИХ СІМЕЙ

    ФСК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    13:27, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567