** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::15.03.2016


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

15 березень 2016 року

Пошук в новинах   

  
влада

  • 31 березня планується проведення сесії Сокальської районної ради
  • 31 березня планується проведення сесії Сокальської районної ради

    31 березня планується проведення сесії Сокальської районної ради

    15 березня в СРДА пройшла традиційна щотижнева нарада за участю керівників структурних підрозділів адміністрації, установ та організацій району, голови районної ради Миколи Паська та міського голови Сокаля Вадима Кондратюка. Засідання проводив голова СРДА Олег Пелих. Присутні керівники звітували про роботу очолюваних установ.

    Міський голова Вадим Кондратюк проінформував про ситуацію на комунальних підприємствах Сокаля, які проблеми виникали минулого тижня. Зокрема КП «Сокальтеплокомуненрго» активізувало роботу із боржниками. За останніми даними 35 абонентів винні теплопостачальному підприємству 526 тис.грн.

    За словами медиків, в районі продовжено імунізацію проти поліомієліту до 16 квітня. Медичні заклади отримають додатково вакцину, щоб охопити усіх щепленням. Проблемою залишається щеплення БЦЖ, адже цієї вакцини немає в Україні взагалі і коли буде закуплено, ще невідомо.

    Йшлось на засіданні і про останню резонансну ДТП, яка сталась 11 березня поблизу села Бендюга. В результаті зіткнення двох рейсових автобусів 21 людина була травмована, 12 госпіталізовано. За словами начальника Сокальського відділення поліції, підполковника Володимира Яріша, за даними фактом відкрито кримінальне провадження, проводиться експертиза. Олег Пелих додав, він разом із перевізником відвідав людей у лікарні і останній пообіцяв допомогти потерпілим.

    Як доповів військовий комісар Сокальського районного військомату Микола Лисак, вони готуються до чергового призову на строкову службу. Паралельно проводять набір кандидатів на військову службу за контрактом. Незважаючи, на значне грошове забезпечення, бажаючих стати контрактником не є багато.

    Бюджет Сокальського району за лютий виконано на 102%, а за пів березня майже на 85%. Найкраща ситуація із виконанням дохідної частини у Волсвинській, Княжівській, Мурованській, Тартаківській, Хоробрівській та Великомостівській місцевих рад. Найгіршу ситуацію мають Перв’ятичі, Свитазів та Угнів.

    На завершення наради голова Сокальської районної ради Микола Пасько додав, що 31 березня планується проведення сесії Сокальської районної ради. На її розгляд буде винесено близько 40 питань.

    Радіо Сокаль

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    11:22, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567