** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::17.02.2016


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

17 лютий 2016 року

Пошук в новинах   

  
влада

  • Делегація Сокальщини відвідала Томашівський повіт
  • Делегація Сокальщини відвідала Томашівський повіт

    Делегація Сокальщини відвідала Томашівський повіт

    У п’ятницю 12 лютого голова Сокальської РДА Олег Пелих та голова комісії з питань євроінтеграції Сокальської райради, виконавчий директор Асоціації місцевих рад Сокальщини Віктор Притулко, відвідали із робочим візитом Староство Томашівського повіту Республіки Польща.

    Метою зустрічі було обговорення стану реалізації поточних спільних проектів, визначення перспективного плану спільних заходів в галузі туризму, транскордонної торгівлі, протипожежного та цивільного захисту, вивчення досвіду організації локальних добровільних рятувальних бригад.

    Зустріли Сокальську делегацію, Староста Томашівського повіту Ян Ковальчик, віце-староста Єжи Верещак, Директор відділу євроінтеграції та промоції Йозеф Мариніч та комендант Державної рятувальної служби Станіслав Келих.

    В ході наради, із виїздами на об’єкти інфраструктури, українській делегації також було продемонстровано рухомий склад Повітової рятувальної частини, пояснено принципи функціонування рятувальної служби у Республіці Польща та засади співпраці добровільних рятувальних формувань із державними службами екстренного реагування. Також польські колеги показали результати втілення мікропроектів на теренах Томашівського повіту, зокрема новозбудовану за сучасними стандартами школу, в котрій втілено новітні підходи до організації робочого простору та міський парк створений в рамках участі в одній із грантових програм.

    За результатами наради, було підбито підсумки попередньої співпраці та окреслено пріоритетні напрямки спільної діяльності Сокальського району та Томашівського повіту на 2016 рік.

    Підсумовуючи зустріч Олег Пелих наголосив, що міжнародне співробітництво та євроінтеграцію вважає одним із пріоитетних напрямків розвитку Сокальщини.

    Асоціація місцевих рад Сокальщини
    асоціація

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    06:50, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567