** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::13.10.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

13 жовтень 2015 року

Пошук в новинах   

  
влада

У Сокальській райдержадміністрації обговорили проблемні питання з якими стикаються бізнесмени Сокальщини.

13 жовтня у приміщені Сокальської РДА відбулася нарада за участю заступника голови Сокальської райдержадміністрації Анатолія Василишина, представників Сокальської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Львівській області та бізнес-структур Сокальщини.

Оскільки дохідна частина бюджету напряму залежить від успішної діяльності суб’єктів господарювання, то основним завданням зустрічі було обговорення нагальних проблемних питань, з якими стикаються у своїй діяльності бізнесмени, пошук шляхів їх вирішення, усунення перепон та незручностей при адмініструванні податків, а також врахування податківцями у подальшій роботі зауважень та пропозицій, висунутих платниками податків.

Насамперед заступник начальника Сокальської ОДПІ Михайло Шайнер ознайомив присутніх з підсумками роботи інспекції за дев’ять місяців поточного року за основними напрямки діяльності інспекції та з напрацюваннями щодо виконання прогнозних показників щодо наповнення державної казни у майбутньому.

Головний державний інспектор з питань комунікацій Надія Мудрак ознайомила присутніх з пропозиціями щодо змін до податкового законодавства, запропонованими підприємцями під час засідання „круглого столу” у серпні місяці, які були опрацьовані та скеровані до Головного управління ДФС у Львівській області. В ході наради присутні відзначили покращення якості обслуговування платників при наданні працівниками Сокальської ОДПІ адміністративних послуг. Було також обговорено питання сплати до місцевих бюджетів акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів – алкоголю, тютюну та паливо-мастильних матеріалів.

РДА
Сокальська РДА

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
00:14, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567