** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::02.09.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

2 вересень 2015 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

Хто влітку не отримав житлові субсидії, зимою може розраховувати на такі пільги

  • Хто влітку не отримав житлові субсидії, зимою може розраховувати на такі пільги
  • Хто влітку не отримав житлові субсидії, зимою може розраховувати на такі пільги

    Зараз у всіх «на слуху» житлові субсидії. Тим, хто ще не знає що це таке – нагадаємо: житлова субсидія - це державна допомога, спрямована на соціальний захист і підтримку малозабезпечених верств населення в умовах підвищення цін і тарифів на житлово-комунальні послуги. Відтак, такий вид допомоги призначається за наявності різниці між розміром плати за житлово-комунальні послуги в межах норм споживання з урахуванням пільг, що надаються, і розміром обов`язкового відсотка платежу, встановленого Кабінетом Міністрів України.

    Як повідомляє управління соціального захисту населення Сокальської РДА за призначенням житлових субсидій у Сокальському районі уже звернулося 4 тисячі 364 сім’ї, це близько 19% від усіх споживачів газу. З них у 50% сімей не вийшла субсидія за літній період. Але це ще не означає, що опалювальний сезон вони не отримають допомоги.

    Сьогодні кожній сім’ї пропонується оформити заяву на отримання субсидії, разом із декларацією про доходи кожного зареєстрованого у житловому приміщенні за попередній календарний рік. Працівники Укрпошти розносять відповідні бланки. Тому ви можете надіслати заяви поштою або ж особисто занести в управління соцзахисту чи передати через повноважених осіб при сільських та селищній радах.

    Начальник управління соціального захисту населення Сокальської райдержадміністрації Володимир Огінський рекомендує і навіть наголошує все-таки звертатися до уповноважених осіб, адже вони допоможуть із певними нюансами при заповненні.

    Пам’ятайте, що житлові субсидії існують для того, щоби сім’ї, яким тяжко оплачувати житлово-комунальні послуги отримували грошову допомогу від держави. Тому, якщо ви відчуваєте, що вам це дається скрутно, то поспішайте заповнити заяви на отримання субсидії.

    Радіо "Сокаль"

    служба інформації
    ТРК "Сокаль"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    23:11, 28 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567