** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::21.08.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

21 серпень 2015 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

Допомога воїнам АТО

  • Допомога воїнам АТО
  • Допомога воїнам АТО

    В нинішній непростий час, час випробовувань на нашій Українській землі, напевно немає таких людей, які б байдуже ставились до сьогоднішніх трагічних подій. Тисячі воїнів стали на захист нашої Вітчизни, а весь український народ показує свою підтримку тим, хто живий.

    В черговий раз волонтери Громадської організації «Допомога і турбота» Турішин Михайло, Товарянський Юрій, Фарина Іван, Ґужельник Євген, Захватов Петро, Бензяк Віктор, Оксана Товарянська,  Базило Андрій збирали чергову допомогу землякам на передову. До доброї справи волонтерів Громадської організації «Допомога і турбота» також долучилися жителі району – громади сіл Борок і Романівка, ТОВ "Галичхутро" (в особі директора Мухи В.П.), Бендюзька бойня, приватні підприємці Червоноградського ринку, приватні підприємці Сокаля та району, лісники Сокальського лісництва, Сокальський лісгосп, директор аптеки "Провізор" Мандрик Ю., Комарницький В. та інтернет провайдер Bestlink. Висловлюємо щиру подяку усім за виявлене милосердя та надану допомогу!

    20 серпня, напередодні Дня Незалежності України,  Юрій Вишневський та Юрій Товарянський повезли зібрану допомогу (продукти, мясні вироби, стіл медичний, колеса для швидкої допомоги та колеса для автомобіля швидкого реагування) для наших захисників в Артемівськ і Попасну для 30 ОМБР та добровольчого батальйону «Київська Русь».

    За доброю християнською традицією освячення вантажу здійснив о.Василь Партика, настоятель церкви Благовіщеня Пресвятої Богородиці м.Сокаль.

    Хтось може сказати, що допомога воїнам АТО– це завдання держави. Так це правда, але, нажаль, в цьому питанні вона виявилася не достатньо сильною, а армія розграбованою. Роками ми жили в мирі і не очікували нападу і загарбницьких бажань від нашого найближчого сусіда. Але так сталось. І якщо ми будемо стояти осторонь, ця війна може розтягнутись на роки.  Не втрачаймо віри і зробімо все можливе. З нами воля, з нами віра, з нами Бог.

    Михайло Турішин
    ГО "Допомога і турбота"

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    08:01, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567