** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::20.08.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

20 серпень 2015 року

Пошук в новинах   

  
влада

Відбулася чергова сесія районної ради.

  • Відбулася чергова сесія Сокальської районної ради.
  • Відбулася чергова сесія Сокальської районної ради.

    20 серпня відбулася чергова сесія Сокальської районної ради. Головував на засіданні очільник районної ради Дацюк Ігор Михайлович.

    На початку пленарного засідання голова районної ради та заступник голови районної ради Чуб Володимир Петрович від імені усіх присутніх привітав депутатів, які у міжсесійний період відзначали свої дні народження.

    Перед початком роботи депутати та всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв, які віддали своє життя захищаючи Батьківщину.

    Далі депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. У ході пленарного засідання було розглянуто 17 питань, які були детально опрацьовані попередньо – на постійних комісіях районної ради.

  • Відбулася чергова сесія Сокальської районної ради.
  • Відбулася чергова сесія Сокальської районної ради.

    Розглядались питання про виконання районного бюджету Сокальського району за І півріччя 2015 року (завдяки перевиконанню районного бюджету та обласній субвенції депутати перенаправили кошти на інші потреби та внесли зміни до районного бюджету); про внесення змін в Програму виплати одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам Сокальського району у 2015 році (кожен із депутатів зможе надати ще по одній одноразовій допомозі); про затвердження Програми військово-патріотичного виховання та організації підготовки громадян до призову і служби в Збройних Силах України та виконання мобілізаційних заходів в Сокальському районі на 2015-2016 роки; про внесення змін до показників районного бюджету Сокальського району на 2015 рік; про затвердження між бюджетних угод на 2016 рік ( вони забезпечать виділення коштів з районного бюджету на лікування жителів Сокальського району в Червонограді та Львові в відділеннях, яких немає на Сокальщині).

    Рішенням сесії було дозволено Сокальській центральній районній лікарні списати автомобіль "УАЗ" 1999 року випуску, щоб передати бійцям АТО.

    Жваві дискусії викликало встановлення плати за послуги у сфері охорони здоров’я у районній лікарні при проходженні медичного огляду водіїв та при працевлаштуванні та Бендюзька бойня.

    Депутати заслухали керівника КП ТРК «Сокаль» та погодили штатний розпис, затвердили рішення відкрити навчально-виховний комплекс на базі школи с.Тудоковичі і другу групу на базі школи с.Бутин, заслухали звіт головного редактора про роботу районного часопису «Голос з–над Бугу» та надали дозвіл на оренду приміщень в Сокальській ЦРЛ для надання послуг профдезіспекції; в м.В.Мости приміщення під заклад теплопостачання з використанням альтернативних видів палива та продовження оренди приміщення Сокальському архіву.

    На завершення роботи сесії депутати розглянули запити звернення та відповіді на них.

    Юлія Сорочук
    _

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    08:55, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567