** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::20.08.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

20 серпень 2015 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

Інспектори ДАІ перевірятимуть машини із небезпечним вантажем

З метою посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час перевезення небезпечних вантажів, запобігання виникненню надзвичайних подій під час здійснення таких перевезень та додержанням законодавства у зазначеній сфері з 5 по 30 серпня на теренах Сокальщини проводиться комплекс цільових заходів під умовною назвою «небезпечний вантаж». Він спрямований на дотримання перевізниками небезпечних вантажів вимог Правил дорожнього перевезення.

Зокрема особливу увагу працівники ДАІ звертатимуть на технічний стан та комплектацію таких транспортних засобів, наявність у водіїв необхідних документів. Також відділ ДАІ Сокальського району нагадує, що автомобілі, які перевозять небезпечні вантажі повинні бути обладнанні інформаційними табличками із позначенням знаку небезпеки. У водія має бути свідоцтво про допущення машини до такого перевезення та дозвіл на перевезення небезпечних вантажів, які узгоджують із ДАІ, а також свідоцтво про відповідну підготовку водія. Водночас сам транспортний засіб має бути забезпечений протипожежними та іншими засобами індивідуального захисту, відповідно до властивостей вантажу.

Згідно зі статтею 132 Кодексу України про адміністративні правопорушення та порушення Правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів передбачено накладання штрафу. Для водіїв він становить 510-680 грн., для посчадових осіб 680- 850 грн. Окрім того, у разі порушення правил перевезення небезпечних вантажів чинним законодавством передбачена заборано експлуатації транспортних засобів.

Радіо "Сокаль"

служба інформації
ТРК "Сокаль"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
08:07, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567