** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::02.07.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

2 липень 2015 року

Пошук в новинах   

  
влада

Голова райдержадміністрації взяв участь у міжвідомчій нараді щодо стану виконання Указу Президента України „Про часткову мобілізацію”

2 липня голова Сокальської райдержадміністрації Олег Кожушко взяв участь у міжвідомчій нараді щодо стану виконання Указу Президента України „Про часткову мобілізацію”, яка відбулася в районній прокуратурі. На нараді були присутні прокурор Сокальського району, начальник РВ ГУМВСУ у Львівській області, заступник військового комісара району, Белзький та Великомостівський міські голови та інші. Голова РДА ознайомив учасників наради з розпорядженням від 24.06.2015 року „Про забезпечення проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів в ході VI черги мобілізації”. Даним розпорядженням встановлено планове завдання для міських, селищної, сільських рад району щодо поставки військовозобов’язаних на VI чергу мобілізації. Заступник військового комісара Сокальсько-Червоноградського ОРВК проінформував про стан оповіщення військовозобов”язаних у зв”язку із початком VI черги мобілізації. За підсумками наради вирішено: головам місцевим рад району забезпечити своєчасне оповіщення і прибуття військовозобов’язаних у військовий комісаріат для уточнення військово-облікових даних; РВ ГУ МВСУ у Львівській області забезпечити реагування на інформацію щодо громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку та порушують законодавство про проходження військової служби; Сокальсько-Червоноградському ОРВК постійно та своєчасно інформувати районну державну адміністрацію, районну прокуратуру та міліцію про стан справ, проблемні питання та виконання заходів мобілізації.

РДА
Сокальська РДА

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
17:26, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567