** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::07.05.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

7 травень 2015 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

В Кінологічному навчальному центрі Державної прикордонної служби відбулися урочистості з нагоди відправлення для виконання завдань в зону антитерористичної операції персоналу оперативно-бойової прикордонної комендатури. Підрозділ сформували на основі військовослужбовців, призваних під час 4-ої хвилі мобілізації. Усі вони жителі Львівської, Волинської, Хмельницької та Житомирської областей.

Провести військовослужбовців на схід приїхали заступник начальника Західного регіонального управління з ресурсного забезпечення Державної прикордонної служби  України Олександр Книр, голова Сокальської райдержадміністрації Олег Кожушко, Великомостівський міський голова Ярослав Ройко, отці Володимир Юськів, Роман Возняк та Дмитро Улицький.

Звертаючись до військовослужбовців начальник Кінологічного навчального центру, полковник Валерій Мошора зазначив, що під час навчань у Великих Мостах вони показали неабиякі результати, наполегливість, силу та відповідальність. Таку ж віддачу від прикордонників очікують і під час виконання покладених на них завдань в зоні АТО. Адже зараз, за словами Валерія Мошори, не час для сумнівів, а час захищати країну, свій дім, свою сім`ю та своє право жити вільно у єдиній, неподільній Україні.

Виступаючи перед військовослужбовцями та їх рідними комендант оперативно-бойової комендатури запевнив, що підрозділ буде рішуче діяти проти усіх збройних формувань, окремих бандитів та їх прибічників, припиняючи спроби завдати шкоди мирним громадянам на тих ділянках Східного регіонального управління, які будуть доручені оперативно-бойовій комендатурі.

Володимир ТЕЛЮК, м. Великі Мости.


Голос з-над Бугу

Газета
"Голос з-над Бугу"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
19:03, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567