** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::27.04.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

27 квітень 2015 року

Пошук в новинах   

  
анонс

«Спільне представлення туристичних, етнічних та культурних особливостей міста Угнів (Україна) та Гміни Вербковиці (Польща) на міжнародному туристичному ринку»

25-26 квітня 2015 року проходитимуть теоретичні заняття в рамках дводенного семінару тренінгу для працівників туристичної галузі в Україні (м.Угнів).

Розвиток туризму в малих прикордонних містах на сьогодні тема цікава та перспективна. На семінарі будуть обговорені теми культурного спадку; традицій, рекреації; туристичної привабливості, можливостей розвитку інфраструктури; місцевого розвитку. Запрошені на семінар представники органів місцевого самуврядування, громадських та релігійних організації, закладів харчування, будинків культури, власників закладів розміщення, агросадиб та садиб зеленого туризму, екскурсоводів, працівників музеїв, ремісників, музикантів – представники таких сфер діяльності, які працюють або планують працювати в галузі туризму з обох сторін кордону з України та Польщі.

Учасники будуть вивчати роботу з туристами, створення та промоцію туристичних продуктів із врахуванням національних особливостей, місцевих традиції та культурного спадку. Теми організації сворення та провадження агроосель, використання національної кухні для кулінарного туризму, створення та діяльність туристично-інформаційних центрів та особливості надання послуг туристам.

Усі учасники семінару продовжать набувати досвіду та знань на триденних стажуваннях  на туристичних об’єктах в Польщі , розташованих на шляху міжнародних туристичних маршрутів, що об’єднують місто Угнів та Гміну Вербковиці в єдиному туристичному продукті, по дві сторони кордонів ЄС. А також представлять здобуті вміння та навики (приготування національних страв, виготовлення сувенірної продукції, проведення екскурсій, представлення місцевих звичаїв та традицій) під час святкувань Дня Вербковиць (05 липня 2015 року, Вербковиці) та Дня Незалежності України (24 серпня 2015 року, м.Угнів). 

Для додаткової інформації просимо звертатись:
Угнівська Міська рада, менеджмент проекту  «Спільне представлення туристичних, етнічних та культурних особливостей міста Угнів (Україна) та Гміни Вербковиці (Польща) на міжнародному туристичному ринку»
ugnivci@i.ua
Мікропроект реалізується в рамках парасолькового проекту Спільна промоція туристичних можливостей та культурно-історичної  спадщини Львівської області, Підкарпатського і Люблінського воєводств, що співфінансується за рахунок коштів Європейського Союзу.

 

Адміністратор
-

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
04:35, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567