** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::21.01.2015


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

21 січень 2015 року

Пошук в новинах   

  
анонс

Почав діяти новий мобільний сервіс «Пошук роботи» Задля надання безробітним більш якісної інформаційної підтримки, активізації їхніх зусиль щодо пошуку роботи та повернення до продуктивної зайнятості, пришвидшення термінів працевлаштування та укомплектування вакансій у центрах зайнятості України запроваджений новий мобільний сервіс «Пошук роботи».
Новація передбачає надання безробітним шість видів СМС-посилань. Зокрема, відтепер клієнти центрів зайнятості за їхньою згодою у вигляді повідомлень на мобільні телефони оперативно отримуватимуть інформацію про: – нові вакансії, які щойно надійшли до бази даних державної служби зайнятості (з урахуванням досвіду роботи, кваліфікації, освіти особи, її побажань щодо режиму та характеру трудової діяльності); – можливість участі у громадських або тимчасових роботах; – формування групи для професійного навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації; – дату проведення семінарів, ярмарок, міні-ярмарок вакансій, зустрічей з працедавцями, інших заходів, націлених на працевлаштування; – факт перерахування до банківських установ суми матеріального забезпечення; – заплановану дату відвідування центру зайнятості.

Особисті консультанти ЦЗ будуть проводити опитування безробітних щодо їхньої згоди на отримання меседжів служби зайнятості. Також відслідковуватиметься результативність наданих інформаційних послуг. Зокрема безробітним пропонується у разі їхнього працевлаштування надсилати зворотне СМС-повідомлення з цифрою 3 на номер 730. Вони також матимуть змогу висловлювати свої побажання щодо вдосконалення мобільного сервісу. Додатково вивчатиметься думка працедавців щодо дієвості застосування нового способу доведення до безробітних відомостей про вільні робочі місця та вакантні посади.

Запроваджена форма комунікативної взаємодії підвищить шанси працевлаштування безробітних, сприятиме оперативному формуванню груп на навчання, розширить коло учасників громадських робіт, дозволить у стислі терміни забезпечити працедавців потрібним персоналом, а також підвищить рівень поінформованості безробітних про перерахування фінансової допомоги, нагадає їм про дату та час відвідування центру зайнятості.

Ганна Костюк
Сокальська АРР

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
13:33, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567