** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::04.09.2013


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

4 вересень 2013 року

Пошук в новинах   

  
суспільство

ТРІУМФ “ПЕСИГОЛОВЦІВ”.

  • XІ Кубок Незалежності з гри Що? Де? Коли?
  • XІ Кубок Незалежності з гри Що? Де? Коли?

    В неділю 25 серпня в приміщенні диско-клубу “Вікторія” відбувся  XІ Кубок Незалежності з гри “Що? Де? Коли?. Варто зазначити, що це єдиний турнір в Україні, де  всі запитання присвячені Україні.  На старт турніру вийшли 19 команд, які  представляли міста Київ, Львів, Луцьк, Рівне, Пустомити, Стрий, Сокаль, Червоноград, смт Жвирка.

  • Песиголовці
  • Песиголовці

    Змагання  розпочались  виконанням Державного Гімну України після якого була боротьба за титул найкращої команди цього представницького турніру. Після першого туру лідерство захопила  команда “Песиголовці”, яка після двох турів практично забезпечила собі титул адже змогла відірватись від конкурентів аж на 6 правильних відповідей. В третьому турі дива не сталося – “Песиголовці” не дали нікому наблизитись до себе.

    Таким чином “Песиголовці” після двох других місць на попередніх Кубках Незалежності зуміли досягти найвищого щабля п’єдесталу пошани.

  • Finntrolls
  • Finntrolls

    “Срібло”, завдяки рівній грі протягом усієї турнірної дистанції, виборола команда “Finntrolls”  зі Львова. Замкнула п’єдестал пошани збірна команда Львівської області – “Післязавтра”.  

    Також в рамках турніру, відбувся фестиваль “Вільний Сокаль”, переможцем якого стала команда   “Фенікс” (капітан – Богдан Лисий),  друге місце в команди з Червонограда “No Limits” (капітан   – Андрій Наконечний), а третє в команди  “Деміурги” (капітан – Микола Сідельник).

  • Післязавтра
  • Післязавтра

    Велике зацікавлення в команд викликали запитання в яких було потрібно вгадати, що знаходиться в чорній скриньці. Адже команда, яка правильно відповідала на дане запитання отримувала предмет з чорної скриньки в якості подарунку.



  • Фенікс
  • Фенікс

    Всі переможці та призери турніру були відзначені цінними призами, що стало можливим, завдяки спонсорам змагань: інтернет-мережі “BestLink” та піццерії “Фігаро”.

    Також оргкомітет змагань висловлює щиру подяку диско-клубу “Вікторія”, інформаційним партнерам ігор “Що? Де? Коли?” на теренах Сокальщини ТРК “Сокаль” , інтернет-порталу “Сокаль і Сокальщина” та часопису “Голос з-над Бугу” .

    Організатором XІ  Кубку Незалежності з гри “Що? Де? Коли?”  виступила Сокальська ліга інтелектуальної творчості та районний відділ освіти.

     

    Президент Сокальської ліги інтелектуальної творчості - Володимир Войтюк.

    дописувач
    -

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    15:35, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567