** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::18.06.2010


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

18 червень 2010 року

Пошук в новинах   

  
спорт


"Сокіл"-перший



У Сокалі 4-6 червня пройшов волейбольний турнір пам`яті засновника відбиванки на теренах Сокальщини с. п. доктора теології, філософії та права Петра Саноць-кого. Команди вітали сокальськими короваями. На параді-відкритті з привітаннями до учасників зверну¬лися голова районної ради Олег Солодяк, начальник відділу освіти РДА Роман Монастирський. Роман Новацький познайомив присутніх з учасниками турніру та почесними гостями.


Змагання розпочалося грою ко манд Львова («Барком») та Луцька («Підшипник»). Запекла боротьба точилася п`ять партій, перемогу святкували львів`яни.


Зустріч сокальського «Сокола» з командою Житомира була менш напружена, перемогли сокальчани - 3:0. Команда з Житомира уком плектована виключно спортсмена ми з вадами слуху, вона - неодноразовий переможець та призер чемпіонатів Європи, світу та Олімпійських ігор серед спортовців. Вже в 2010 році житомиряни брали участь в Олімпійських іграх (Тайвань) серед спортсменів з вадами слуху, де стали срібними призерами.


В кінці першого дня турніру в актовому залі Сокальського НВК №2 «ЗШ І-ІІІ ст. - ліцей» пройшла конференція на тему «Сокальському волейболу - 85 років». З доповіддю ви ступив Роман Новацький. Про політичне та громадське життя Петра Саноцького розповів голова районної організації КУН Ігор Дацюк. Зі спогадами про навчання в Сокальській ДЮСШ, роботу тренером виступив Юрій Хтей - батько Тараса Хтея, призера Олімпій ських ігор в Афінах.


Присутні з великою увагою прослухали виступ представника Червонограда Василя Іванцевича, який в складі збірної України ветеранів волейболу (65 років і більше) у Фінляндії в кінці травня цього року посів друге місце в чемпіонаті світу.


Перед присутніми з чудовою концертною програмою виступили учні Будинку учнівської та юнацької творчості. Другий ігровий день розпочався грою команд Житомира та Львова, де перемогу святкували житомиряни - 3:1, сокальчани ж обіграли лучан - 3:0.


В заключний день зустрілися команди Житомира та Луцька, перемогли перші - 3:0.3 таким же рахунком «Сокіл» виграв гру у львів`ян. «Сокіл» - перший, на другому місці команда Житомира,третіми стали львів`яни. Переможці та призери змагань нагороджені кубками, дипломами, гравці - грамотами, медалями.


Турнір пройшов на належному рівні. За це оргкомітет вдячний директору фермерського господарства Ігорю Хом`яку, приватному підприємцю Олегу Фенчину, начальнику відділу освіти РДА Роману Монастирському, начальнику відділу молоді та спорту РДА Ярославу Тарасюку, директору Сокальського НВК №2 «ЗШ І-ІІІ ст. -ліцей» Любо ві Кравцовій, директору БДЮТ Мари Поліщук, голові профкому «Львівтрансгазу» Любомиру Гнатківському.



18 червня 2010 р.                                       Світлана Ксьонжик



Газета
"Голос з-над Бугу"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
10:39, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567