** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::31.01.2010


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

31 січень 2010 року

Пошук в новинах   

  
влада


Розглянули актуальні питання


28 січня відбулася нарада-семінар голів та секретарів міських, селищного, сільських рад, яку вів заступник голови районної ради Василь Панченко. Насамперед, присутні заслухали в. о. інспектора по РН та ГФ Сокальского РВ ГУМВС України у Львівській області Ірину Герус. яка розповіла про роботу громадських формувань, які знаходяться у прикордонних населених пунктах: в Угнові та Белзі, Карові, Хороброві, Опільську, Варяжі Доповідач зауважила, що для діяльності такого об`єднання згідно з чинним законодавством потрібний статут. Сільським радам допоможе розробити його райвідділ міліції Заступник начальника Держкомзему у Сокальському районі Петро Романюк поінформував керівників місцевого самоврядування про необхідність закладення коштів в бюджетах місцевих рад для різних землевпорядних робіт, які там проводитимуть.

 Начальник фінансового управління Сокальської РДА Світлана Ксьонжик розповіла про виконання бюджету Сокальського району за 2009 рік. Доповідач відзначила, що до загального фонду місцевих бюджетів району торік надійшло 59751.6 тис. грн. податків і зборів Це більше на 9147 тис. грн. податків та зборів порівняно з 2008 роком і становить 115,2% уточнених планових призначень на рік. Виконання дохідної частини бюджету забезпечили 32 місцеві ради та районний бюджет Не виконали планові надходження податків та зборів Великомостівська, Учнівська, Белзька міські та Реклинецька, Смиківська сільські ради Із 18 видів податків та платежів, що формують дохідну базу загальною фонду місцевих бюджетів, планові показники виконано по 13. Протягом 2009-го по району на утримання бюджетних установ та виконання загальнорайонних програм та заходів проведено видатки в сумі 203988,3 тис. грн., що становить 97,3 відсотка уточнених планових призначень. Кредиторська заборгованість по загальному фонду бюджету району становить 2566,7 тис. грн., спеціальному фонду -1194,6 тис. гри.

Сьогодні чимало організацій та установ перекладають вину за невиконання своєї роботи чи затримку фінансових операцій на роботу Держказначейства, яке вчасно не проводить виплати за поданими платіжними документами. Начальник УДК у Сокальському районі Світлана Ковалик розповіла, в яких умовах довелось працювати установі у грудні 2009 року та звернулася до присутніх з розумінням поставитись до роботи Державного казначейства, яке нині є заручником нестабільної економічної ситуації у державі. І акцентувала увагу, що, в першу чергу, проводитимуть платежі на виплату заробітної плати та інших захищених статей видатків.


Наприкінці до присутніх звернувся депутат районної ради Григорій Казанівський. який відзначив, що кожну сільську раду об`єднують спільні проблеми, зокрема жахливий стан доріг та незадовільна робота перевізників. І керівникам місцевого самоврядування треба об`єднуватися, щоб їх вирішувати спільно.


Підсумував роботу семінару заступник голови , районної ради Василь Панченко.


Опісля відбулася прес-конференція для ЗМІ за участю народного депутата України Степана Курпіля. письменника і громадського діяча Юрія Щербака та ІНШИХ.


Любов ЛУЗИЧ.



Газета
"Голос з-над Бугу"

якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
20:28, 28 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567