** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : новини ::04.09.2009


НОВИНИ СОКАЛЬЩИНИ

4 вересень 2009 року

Пошук в новинах   

  
Парафіяльне життя

«По шляхах Матері Божої»

  • Заглинне
  • Заглинне
    Марія-наша Матір,яка нас любить і може простити все. Вона може виконати ревне прохання людини, яка справді чогось потребує. Діва Марія колись і тепер досить часто з`являється людям. Одне з таких чудотворних і святих місць є селище Заглинне, що знаходиться трохи далі від Рави-Руської. Природа там дуже мальовнича. Навкруги ліси а на землі де-не-де лежить пісок,який вважають цілющим.

      26 серпня Сокальський та Червоноградський дитячий хор відві­дали цю святиню. На цій екскурсії діти молились звертаючись до Марії і просили у Неї ласки,милосердя та благословення для себе і своїх сімей. Діти побували біля джерела яке було відкрите після об`явлення в селищі Марії. А ще у Заглинному є купель на дні якої лежить хрест. Вода там холодна,можна сказати крижана, про-те пройшовши кілька кіл,починаєш відчувати тепло у ногах. Багато людей приїжджають туди з якоюсь проблемою чи хворо­бою. Метою їхньої поїздки є очищення і оздоровлення. Кажуть, що умившись водою з купелі та помолившись до Марії з прохан­ням про зцілення, через деякий час хвороба й справді відступає. Дехто приїжджає сюди взимку,адже вода там ніколи не замер­зає! Проща пройшла в хорошому,піднесеному настрої. У дітей залишились чудові враження від поїздки.

  • Заглинне
  • Заглинне

     Йдучи шляхами Божої Матері не збивайтесь з дороги!А якщо на цій дорозі зустрінеться вам горе чи невдачі,не забувайте,що бі­ля вас є Марія,ваша Матір і заступниця. Воно завжди допоможе, зрозуміє і простить. Нам потрібно лише навчитись прийняти цю допомогу і осягнути яка велика ласка Пречистої Діви Марії!

                                                              Рожак Галина 

    свящ. Ярослав Валюх

    якщо Ви хочете додати, заперечити чи обговорити
    напишіть адміністратору: заповніть HTML форму

    RAM counter
    додому
    написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
    Всі права застережено 2005
    01:26, 29 березня 2024 року
    При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
    Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
    +380686916567