** неофіційна сторінка про м.Сокаль і Сокальський район
Зробити сторіку домашньою
Перейти на головну  - www.sokal.lviv.ua  /Сокаль і Сокальщина/
контактипро нас, про проект
книга гостей
Фотогалерея

Відеокаталог

Нам цікаво знати:



Безкоштовні точки доступу до мережі інтернет від Інтернет та сервіс провайдер

МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ

Google


 
 

Сокаль і Сокальщина : Голос з-над Бугу :: новини ::19.06.2018

 

  
здоров'я

НА НИХ ПОКЛАДЕНУ ВАЖЛИВУ МІСІЮ - ПІКЛУВАТИСЬ ПРО ЗДОРОВ’Я ЛЮДЕЙ
НА НИХ ПОКЛАДЕНУ ВАЖЛИВУ МІСІЮ - ПІКЛУВАТИСЬ ПРО ЗДОРОВ’Я ЛЮДЕЙ

НА НИХ ПОКЛАДЕНУ ВАЖЛИВУ МІСІЮ - ПІКЛУВАТИСЬ ПРО ЗДОРОВ’Я ЛЮДЕЙ

14 червня в районному Народному домі відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника. Медичну спільноту Сокальщини благословили митрофорний протоієрей о. Ярослав Кащук та отець Павло Пащук, які прочитали молитву за лікарів.

Головний лікар медичного закладу Роман Швед зазначив, що це свято відзначають не тільки лікарі й медсестри, але й усі без чиєї допомоги не обійшлася б медична галузь, хто має відношення до порятунку людських життів та збереження здоров’я. Він подякував колективу за роботу, відданість найблагороднішій й наймилосерднішій професії на Землі, за врятовані життя та повернене здоров’я пацієнтам.

Р. Швед зазначив, що у час випробувань для нашої країни, праця медиків є надзвичайно важливою, адже з перших днів мобілізації, до лав Збройних Сил України були призвані й медичні працівники. І сьогодні на сході України перебувають лікарі Сокальської ЦРЛ Мар’ян  Макачка та Євген Морф’юк, які рятують життя українських бійців на передовій.

Не менша відповідальність лежить на плечах їхніх колег – завідувачів відділень Сокальської ЦРЛ, які фахово надають медичну допомогу, поновлюють матеріально-технічну базу, дбають, щоб були створені кращі умови праці для працівників, а їхні пацієнти почували себе комфортно та затишно у палатах…

Р. Швед подякував завідувачам за їхню вірність клятві Гіппократа, відданість обраній роботі, якій присвятили все своє життя. Опісля розповів про здобутки і напрацювання колективу ЦРЛ за цей рік,  наголосив на відповідальності, яка лягає як на сімейних лікарів, так і усіх працівників лікарні  під час реформування медичної галузі…  Адже на них покладено важливу місію - піклуватись про здоров`я людей.

Кращих представників галузі вітали та нагороджували грамотами і подяками від керівництва лікарні. Наказ про це зачитала заступник головного лікаря з медичної частини Марія Кріль. Відтак під оплески колег отримали нагороди понад 50 медпрацівників.

М. Кріль висловила вдячність усім працівникам галузі охорони здоров’я за їхні чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я мешканцям нашого району, побажала визнання їхньої нелегкої, але такої необхідної щоденної праці.

Зі святом медичних працівників привітали голова РДА Роман Токай та голова районної ради Микола Пасько. Вони зазначили, що праця медиків - одна з найбільш благородних та жертовних, від їх професіоналізму, відповідальності і гуманізму залежить життя людини. У руках медпрацівників щодня опиняються сотні людських доль. Очільники району висловили щиру вдячність за самовідданість, милосердя, доброту й щедрість душ лікарям, фельдшерам, медичним сестрам, молодшому медичному персоналу, всім, хто працює в лікарнях, поліклініках, амбулаторіях, фельдшерсько-акушерських пунктах, хто несе почесну вахту на сторожі здоров`я і життя громадян. Й побажали медичній спільноті району міцного здоров’я, терпіння, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів та людської поваги. Запевнили, що спільними зусиллями влади, громади та медичних працівників, як показав досвід цього року, медичні заклади на Сокальщині розвиватимуться і модернізуватимуться. Адже це є  одним з пріоритетних завдань влади.

За сумлінну працю, високий професіоналізм, чуйність і милосердя, вагомий особистий внесок у справу охорони здоров’я жителів Сокальщини та з нагоди Дня медичного працівника нагороджено Почесними грамотами райдержадміністрації та районної ради завідуючу Сокальської поліклініки Надію Сикиндюк, заступника головного лікаря Сокальської ЦРЛ Сергія Касяна, завідувача фізіотерапевтичного відділення Ірину Швед, головного бухгалтера Ірину Степанюк, лікаря-фтизіатра Сокальської поліклініки Михайла Омеляша, головну медсестру Белзької районної лікарні Надію  Лащівську.

Урочистості продовжилися святковим концертом, який підготували аматори художньої самодіяльності районного Народного дому Ольга Шевчук, Вероніка Левицька, Уляна Швед, народний колектив «Fest Bаnd», хореографічний колектив «Гармонія» (керівник Наталія Михайлевич). Маленькі й вже дорослі артисти, а також режисер Ігор  Дещаківський, доклали чимало зусиль, аби створити святковий настрій усім, хто завітав на свято - чудові пісні та яскраві танцювальні композиції, які вони представили глядачам, не залишили байдужими нікого.

Любов ПУЗИЧ.
Фото автора.

~2~~3~~4~~5~~6~~7~

Газета
"Голос з-над Бугу"




RAM counter
додому
написати вебмайстру http://www.sokal.lviv.ua
Всі права застережено 2005
09:21, 29 березня 2024 року
При передруці інформації у друкованому або електронному вигляді, посилання на Сокаль і Сокальщина обов'язкове.
Адміністрація порталу не несе відповідальності за зміст рекламних та інформаційних повідомлень і не завжди поділяє погляди авторів публіцистичних матеріалів
+380686916567